-24%
,

MHCV11

Sony

Спореди
  • Подобрувањето со DSEE го обновува квалитетот кај компресираните фајлови
  • FM радио, Bluetooth®/NFC, репродукција од CD и USB
  • Диџеј ефекти за звук
  • Длабок бас со Mega Bass
  • Поврзувајте системи со Party Chain (проследување забава)

13,690.00 ден 17,990.00 ден

Домашен аудио систем со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Внесете моќен звук во домот со оваа машина за забава во една целина
FM радио, NFC, репродукција преку USB и CD
Диџеј ефекти за звук
Длабок бас со Mega Bass
Домашен аудио систем со голема моќ и Bluetooth®, NFC, Mega Bass и диџеј ефекти.

Бренд