,

MHCV02

Sony

  • Бас на голема оддалеченост со JET BASS BOOSTER
  • Светилка во звучникот
  • Гласовна контрола преку Fiestable / светилки за забава преку Fiestable
  • Рачка за безбедно подигнување и лесно пренесување
  • Компатибилност со статив

11,990 ден

Аудио систем V02 со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Расположете ги сите со распространет звук во огромната просторија за забава.
Бас на голема оддалеченост со JET BASS BOOSTER
Сина светилка во звучникот
Караоке и влезови за гитара
Аудио систем со голема моќ, распространет звук и бас со голем опсег, светилки во звучниците и поврзување со паметни телефони.

SKU: 10102476 Категории: ,
CD Да
DVD
USB1 Да
FM
Аудио влез 1 Да
Bluetooth® Да (iAP преку BT)
Аналоген аудио влез 1
HDMI® излез
USB влез 1
Влез за микрофон 1 (можност за приклучување гитара / 6φ)
Музички еквалајзер Музика (еквалајзер според емоции)
Еквалајзер за латино музика
Режим за фудбал ДА (ИСКЛУЧЕНО / ВКЛ. раскажување / ИСКЛ. раскажување)
Видео EQ ФИЛМ / ИГРИ / ДРАМА / ВЕСТИ
Режим FIESTA Не
Функција за засилување на басот MEGA BASS
DSEE дигитално подобрување на звукот Не
Party Chain(жично) Не
Безжично проследување забава преку Bluetooth® Да
Функција за додавање звучник (Bluetooth®) Да
ClearAudio+ Да
Dolby® Digital
Звучни ефекти
Изолатор
Распространување
Wah
Семплер
TAIKO Не
Светилка во звучникот Да (небесно сина боја за вуфер)
Светло за забави Не
Регулирање на јачината на вокалот Да
Контрола на копчиња Да
Бодување Да
Микрофон јачина на звук Да
Ехо Да
Вокален водич Да (само апликации)
Промена на глас Не
Контрола со гестикулации Не
Тајмер за заспивање Да
Излез за полнење преку USB приклучок 1A
Копчиња на допир Не
USB СНИМАЊЕ Да
Потрошувачка на енергија (во режим на подготвеност) 0.5W
Впарување со NFC со еден допир Не
LDAC Да
AAC Да
A2DP(приемник) Да
AVRCP Да (вер. 1.3)
SPP Да
Компатибилни апликации за паметни телефони Да (Music Center и Fiestable)
Заклучување на местото за поставување Не
Заклучување за деца Да
Рачка за носење Да (задна страна)
Компатибилност со статив Да
CD Да
CD-R Да
CD-RW Да
DVD
DVD+R
DVD-R
DVD+R DL
DVD+RW
DVD-RW (видео)
VCD
MP3 Да
Mpeg4 *едноставен профил
Звук 360 (високотонец на задната страна) Не
Распространувачки генератор на звук Не
Врвно засилување на басот Да
Високотонец 4 см x2 (конусен тип)
Бас 18 см x 1
Димензии на главен уред (ШxВxД см)(прибл.) 28,1 x 50,0 x 30,6 см
Тежина (кг)(прибл.) 6,0 кг
Димензии на преден звучник (ШxВxД см)(прибл.)
Тежина (кг)(прибл.)
Потрошувачка на енергија (исклучен режим) недостапно
Потрошувачка на енергија (режим на подготвеност) 0.5W
Потрошувачка на енергија (режим на подготвеност во мрежа) – приклучоци 2,0 W (Bluetooth®) / 2,0 W (сите приклучоци и мрежи поврзани)
Режимот на подготвеност е активиран По 15 минути
Режимот на подготвеност во мрежа е активиран – приклучоци По 15 минути (Bluetooth®)
Преклопник за вклучување/исклучување на безжична(и) мрежа(и) BT STANDBY: променете ја поставката BT STANBY (OPTION–>BT STANDBY–>ON/OFF)