,

MHCV42D

Sony

Спореди
  • Бас на голема оддалеченост со JET BASS BOOSTER
  • Осветлување за забава и светилки во звучниците
  • Контрола со гестикулации за забавно и лесно ракување
  • Вграден DVD плеер со HDMI ARC

28,990.00 ден

Безжичен звучник за забава MHC-V42D со бас со голем опсег
Расположете ги сите со распространет звук и светилки за забава во огромната просторија за забава.
Бас на голема оддалеченост со JET BASS BOOSTER
Осветлување за забава и светилки во звучниците
Контрола со гестикулации
Аудио систем со голема моќ, распространет звук и бас со голем опсег, светилки за забава, светилки во звучниците и поврзување со паметни телефони.

CDДа
DVDДа
USB1Да
FM
Аудио влез 1Да
TVДа (HDMI), (АУДИО ВЛЕЗ)
Bluetooth®Да (iAP преку BT)
Аналоген аудио влез1
Аналоген аудио излез1
HDMI® излез1
USB влез1
Влез за микрофон2 (еден приклучок за 6φ / гитара – МИКРОФОН 2 / ГИТАРА)
Музички еквалајзерМузика (еквалајзер според емоции)
Еквалајзер за латино музика
Режим за фудбалДА (ИСКЛУЧЕНО / ВКЛ. раскажување / ИСКЛ. раскажување)
Видео EQФИЛМ / ИГРИ / ДРАМА / ВЕСТИ
Режим FIESTAДа
Функција за засилување на басотMEGA BASS
DSEE дигитално подобрување на звукотDSEE (АВТОМАТСКИ)
Party Chain(жично)Да
Безжично проследување забава преку Bluetooth®Да
Функција за додавање звучник (Bluetooth®)Да
ClearAudio+Да
Dolby® DigitalДа
Звучни ефектиДа
ИзолаторДа
РаспространувањеДа
WahДа
СемплерДа (гребнатини и друго)
TAIKOНе
Светилка во звучникотДа (небесно сина боја за вуфер)
Светло за забавиДа (за предна страна, Ц / З / С)
Регулирање на јачината на вокалотДа
Контрола на копчињаДа
БодувањеДа
Микрофон јачина на звукДа
ЕхоДа
Вокален водичДа (само апликации)
Промена на гласДа
Контрола со гестикулацииДа (вертикална и хоризонтална насока)
Тајмер за заспивањеДа
Излез за полнење преку USB приклучок1A
Копчиња на допирНе
USB СНИМАЊЕДа
Потрошувачка на енергија (во режим на подготвеност)0.5W
Впарување со NFC со еден допирДа
LDACДа
AACДа
A2DP(приемник)Да
AVRCPДа (вер. 1.3)
SPPДа
Компатибилни апликации за паметни телефониДа (Music Center и Fiestable)
Заклучување на местото за поставувањеДа
Заклучување за децаДа
Рачка за носењеДа (странично)
CDДа
CD-RДа
CD-RWДа
DVDДа
DVD+RДа
DVD-RYes
DVD+R DLДа
DVD+RWДа
DVD-RW (видео)Да
VCDДа
MP3Да
XvidДа
Mpeg4 *едноставен профилДа (поддршка и за MPEG1)
Звук 360 (високотонец на задната страна)Не
Распространувачки генератор на звукНе
Врвно засилување на басотДа
Високотонец4 см x2 (конусен тип)
Среден опсег8 см x2 (конусен тип)
Бас25 см x 1
Димензии на главен уред (ШxВxД см)(прибл.)32,8 x 79,9 x 30,0 см
Тежина (кг)(прибл.)12,6 кг
Димензии на преден звучник (ШxВxД см)(прибл.)
Тежина (кг)(прибл.)
Потрошувачка на енергија (исклучен режим)недостапно
Потрошувачка на енергија (режим на подготвеност)0.5W
Потрошувачка на енергија (режим на подготвеност во мрежа) – приклучоци2,0 W(HDMI CEC) / 2,0 W(Bluetooth®) / 2,0 W(сите приклучоци и мрежи поврзани)
Режимот на подготвеност е активиранПо 15 минути
Режимот на подготвеност во мрежа е активиран – приклучоциПо 15 минути (HDMI CEC, Bluetooth)
Преклопник за вклучување/исклучување на безжична(и) мрежа(и)BT STANDBY: променете ја поставката BT STANBY (OPTION–>BT STANDBY–>ON/OFF)