,

NHAAB2GN

Sony

Спореди
  • Повеќенаменски и однапред наполнети NiMH батерии на полнење од Sony.
  • Одлична алтернатива на алкалните батерии, со поголема долготрајност до 3,5 пати.
  • Идеални за уреди со голема потрошувачка како играчки, фотоапарати и светилки
  • Добар економичен и еколошки избор.
  • До 500 полнења

260.00 ден

Повеќенаменски врвни батерии на полнење (AA или AAA)
Врвни Ni-MH батерии на полнење, големина AAA, пакување од 2 пар.
Ni-MH батерии на полнење со висок капацитет од 2500 mAh, 900 mAh за големина AAA
Достапни во пакувања од 2 или 4
Однапред наполнети батерии. Произведени во Јапонија
Повеќенаменски Ni-MH батерии на полнење од Sony од 900 mAh – AAA големина – пакување од 2 батерии

Бренд