,

NSW Mario Party Superstars


Сите суперѕвезди се поканети!

Mario Party се враќа со 5 различни игри од Nintendo 64 Mario Party изданијата. Пробајте се во Superstar колекцијата на мини-игри од целата серија.
Сите режими поддржуваат онлајн мултиплеер.

3,990 ден