,

PS4 MotoGP 21

PlayStation

Возете ги сите патеки и мотори од сезоната 2021, а ако сакате да се вратите во минатото, можете исто така да ја возите историјата на Мото ГП шампионатот со над 40 најпознати возачи и нивните мотори.

3,190 ден

Возете ги сите патеки и мотори од сезоната 2021, а ако сакате да се вратите во минатото, можете исто така да ја возите историјата на Мото ГП шампионатот со над 40 најпознати возачи и нивните мотори.

SKU: 10501250 Категории: ,
Бренд