-7%
, ,

PS4 Tiny Tina’s Wonderlands

PlayStation
Овој производ ќе биде достапен од 25 март 2022.

Започнете со епска авантура полна со чудесни оружја со голема моќ! Направете ваш сопствен multiclass херој, потоа пукајте, loot-ајте и фрлете се во потрага да го запрете моќниот Dragon Lord!

3,990 ден 4,290 ден

PS4 Tiny Tina’s Wonderlands

Бренд