,

PSHX500

Sony
Достапност:

Нема на залиха


Спореди
  • Внатрешен A/D конвертор и USB излез за лесно конвертирање на винилот во DSD.
  • Поддржува моно и линиски излез преку вградениот моно еквалајзер.
  • Две брзини на работа: 33 1/3 и 45 rpm.
  • Новодизајнираната игла овозможува прецизно следење на фонографските снимки.

29,990 ден

Нема на залиха

Грамофон со можност за снимање со звук со висока резолуција
Автентичен грамофон со вграден засилувач со моно еквалајзер, со можност за стандардна конверзија во DSD со 5,6 MHz од аналогни снимки со едноставно поврзување на компјутер. Внатрешниот засилувач со моно еквалајзер ви овозможува да уживате во аналогноста преку висококвалитетен аудио систем.
Дигитално снимање со висока резолуција до DSD со 5,6 MHz преку USB излез
Компјутерска апликација за едноставно снимање и уредување
Опремен со технологија за висококвалитетен звук
Поврзете го со компјутер преку USB за стандардна конверзија на винил во DSD фајлови со 5,6 MHz во кои може да се ужива во домот, надвор или во автомобилот, вклучувајќи ги фините нијанси на старите ремек-дела. Внатрешниот засилувач со моно еквалајзер ви овозможува да уживате во аналогноста преку висококвалитетен аудио систем.

Категории: ,