, ,

PSLX310BT

Sony

Спореди
  • Едноставно поврзување преку BLUETOOTH®
  • Две брзини на работа: 33⅓ и 45 rpm
  • Автоматска репродукција во еден чекор за едноставно ракување
  • Новодизајнирана рачка за тон за врвна и јасна репродукција

12,990 ден

Оригинален звук од грамофонски плочи. Нова безжична слобода.
Безжичен звук од винил
Започнете да ги слушате плочите веднаш
Автоматска репродукција во еден чекор
Извлечете повеќе од вашата музика
Нова рачка за тон за врвен звук
Дебел капак за прав за репродукција на совршени тонови
Алуминиумска плоча за стабилност во движење
Изглед кој е подеднакво добар со звукот
Тој се адаптира според вашиот избор

SKU: 10102312 Категории: , ,
Енергетски потреби AC 100-240 V 50 / 60 Hz
AC адаптер Да
Потрошувачка на енергија 1,8W
Додаток Адаптер за 45 rpm
Димензии (ШxВxД мм) 430 мм x 108 мм x 367 мм
Димензии (ШxВxД инчи) 17 инчи x 4 3/8 инчи x 14 1/2 инчи
Тежина (кг) прибл. 3,5 кг
Тежина (фунти) 7 Ib 11 1/2 oz
Систем на придвижување Ременски погон
Брзина 33 1/3 rpm, 45 rpm
Кружна плоча Лиен алуминиум со дијаметар од 296 мм
Материјал на ARM-цевка Алуминиум
Заменливо куќиште на главата Не
Тип на картриџ мм
Автоматско вклучување Да
Автоматско враќање Да
Автоматско запирање Да
RCA-приклучок или кабли RCA кабел
Приклучок за заземјување Не
Моно излез Да
Линиски излез (вграден моно предзасилувач) Да
ИЗБОР НА ЗАСИЛУВАЊЕ Ниски (-4 dB) / Средни (0 dB) / Високи (+6 dB)
Прекинувач за избор на моно / линиски излез Да
Приклучок за USB Не