, , , , ,

Redragon Circe HA100 USB to 3.5mm Jack Adapter

Redragon

Redragon Circe HA100 ви овозможува да ги поврзете слушалките од 3,5 мм на USB. Овој адаптер ви овозможува да поврзете дури два пара слушалки и микрофон истовремено. Има вградени копчиња за зголемување и намалување на јачината на звукот, копчиња за аудио и видео исклучување.

490 ден

Redragon Circe HA100 ви овозможува да ги поврзете слушалките од 3,5 мм на USB. Овој адаптер ви овозможува да поврзете дури два пара слушалки и микрофон истовремено. Има вградени копчиња за зголемување и намалување на јачината на звукот, копчиња за аудио и видео исклучување.

Бренд