, ,

Redragon Pandora H350 RGB Gaming Headset 7.1 Surround

Redragon

Pandora H350 се слушалки за игри со динамично задно осветлување RGB, in-line контроли, можност за прилагодување на јачината на звукот и mute-ирање на микрофонот.
Слушалките ќе ви дадат 7.1 surround опкружувачки звук, благодарение на возачите од 50 мм и интелигентниот бас. Удобни влошки за мемориска пена, дебели 2 см, гарантираат удобна и лесна употреба. Компатибилни се со компјутери и конзоли.

2,490 ден

Pandora H350 се слушалки за игри со динамично задно осветлување RGB, in-line контроли, можност за прилагодување на јачината на звукот и mute-ирање на микрофонот.
Слушалките ќе ви дадат 2.0 опкружувачки звук, благодарение на возачите од 50 мм и интелигентниот бас. Удобни влошки за мемориска пена, дебели 2 см, гарантираат удобна и лесна употреба. Компатибилни се со компјутери и конзоли.

SKU: 1500148 Категории: , ,
Бренд