, ,

Redragon Sideswipe GC-601 PRO Tempere Gaming Case

Redragon

Има 4 инсталирани вентилатори: 3 RGB вентилатори напред и 1 RGB вентилатор одзади. Постои можност за инсталирање на 3 дополнителни вентилатори. Пластичните делови се изработени од пластика со дебелина од 1,5 мм. Куќиштето има 3 USB конектори (1 x USB 3.0 + 2 x USB 2.0).

2,990 ден

Гејмерското куќиште Redragon Sideswipe GC-601 од левата страна има темна полупрозирна плоча од калено стакло. Има 4 инсталирани вентилатори: 3 RGB вентилатори напред и 1 RGB вентилатор одзади. Постои можност за инсталирање на 3 дополнителни вентилатори. Пластичните делови се изработени од пластика со дебелина од 1,5 мм. Куќиштето има 3 USB конектори (1 x USB 3.0 + 2 x USB 2.0).

SKU: 1500110 Категории: , ,
Бренд