, ,

Redragon Zeus X – Gaming Headset

Redragon

Слушалките Redragon Zeus-X се дизајнирани за луѓе кои бараат основни карактеристики, супериорна удобност и неверојатен звук во секојдневната употреба.
Дигиталниот USB сигнал испорачува конзистентен висококвалитетен звук со отстранлив микрофон за поништување на шум, без разлика кој систем го користите.

3,190 ден

Задно осветлување: RGB
Дијаметар на звучникот: 53 мм
Систем: 7.1 Surround звук
Димензии: 152 mm x 90 mm x 187 mm
Компатибилност: PC / PS4 / XboxOne / Switch
Фреквенција: 20-20000 Hz
Микрофон: Да, отстранлив 6,0 mm x 2,7 mm
Поврзувањe: 3.5 mm и USB

Категории: , ,
Бренд