,

SHURE MIKROFON SV100

Bose

Спореди
  • Широки карактеристики и високо ниво на излез за јасен звук
  • Цврста метална конструкција
  • Вграден прекинувач

2,290.00 ден

Тоа е совршен микрофон за широки вокални и инструментални апликации. Со атрактивна цена, се задржува динамиката на микрофонот во целиот карактеристичен опсег
Инструментални и вокални апликации, совршени за караоке и домашни снимки, кардиоидни карактеристики
Димензии: 173,8mm x 52,6mm
Тежина: 244 g
Широки карактеристики и високо ниво на излез за јасен звук
Цврста метална конструкција
Вграден прекинувач

SKU: 12207 Категории: ,
Бренд