-40%
, , , , ,

SR32UXA

Sony

  • File Rescue
  • Побрз пренос на содржини во компјутер
  • Одлична за снимање во 4K и Full HD со акциона камера
  • Неверојатна сигурност
  • Гаранција
  • Вклучен адаптер за SD картички
  • Поддршка за максимални перформанси

1,490 ден 2,490 ден

Идеално за секвенцијално фотографирање и снимање Full HD видеоснимки
Пренос на податоци со поголема брзина до 95 MB/s (читање) и 70 MB/s (запишување)
Идеални за снимање видео во 4K со акциона камера
Бесплатен софтвер File Rescue од Sony за обновување случајно избришани фотографии и видеоснимки
Мемориска картичка SDXC/SDHC, брзина на читање до 95 MB/s.

Бренд