-40%
, , , , ,

SR64UYA

Sony

  • UHS-I класа 10, брзина на читање до 90 MB/s (во UHS-I режим)
  • Идеални за снимање 4K/Full HD(со XAVC S) видеоснимки
  • Обновете ги избришаните или оштетените слики со File Rescue. Достапна е како бесплатно преземање за корисниците на мемориски картички.

1,550 ден 2,590 ден

Зголемете го капацитетот на вашиот паметен телефон со помош на микро SD картичка од 64 GB со голема брзина од Sony
До 90 MB/s (читање), UHS-I, U1, класа 10
Идеални за снимање Full HD видеоснимки ( XAVC S)
Бесплатен софтвер File Rescue од Sony за обновување случајно избришани фотографии и видеоснимки
microSD со голема брзина, 64GB

Бренд