-20%
,

SRSXB10Y

Sony

Спореди
  • EXTRA BASS за длабок и моќен звук
  • Компактен пренослив дизајн
  • Траење на батеријата до 16 часа
  • Отпорност на вода за безгрижно користење
  • Слушање со еден допир преку технологијата Bluetooth® и NFC™

2,390.00 ден 2,990.00 ден

Пренослив безжичен звучник со BLUETOOTH®
Уживајте во моќен ритам кога сте во движење со безжичниот звучник SRS-XB10
EXTRA BASS™ за длабок и моќен звук
Пренослив дизајн со траење на батеријата од максимум 16 часа
Отпорност на вода за безгрижно користење
Пренослив безжичен звучник со EXTRA BASS™, батерија што трае најмногу 16 часа и водоотпорен дизајн за безгрижно користење.

SKU: 012484 Категории: , Ознака:
Бренд