-14%
,

SRSXB13LI

Sony

  • Компактна големина и ремен
  • Уживајте во моќен звук со EXTRA BASS™
  • Процесорот за дифузија на звук уште повеќе го распространува звукот
  • Отпорен на вода и прав со ознака IP67

2,990 ден 3,490 ден

Компактен звучник што го распространува звукот насекаде
Уживајте во моќен звук со EXTRA BASS™
Оди насекаде со вас
Забавувајте се надвор
Огромна издржливост за забава
Мал звучник, моќен звук
Bluetooth®-врска и технологија Fast Pair
Приклучоци USB Type-C®
Рацете ќе ви бидат слободни
Поврзете дополнителен звучник за стерео звук
Компактна големина и ремен
Уживајте во моќен звук со EXTRA BASS™
Процесорот за дифузија на звук уште повеќе го распространува звукот
Отпорен на вода и прав со ознака IP67
Траење на батеријата до 16 часа и нов индикатор за батеријата

SKU: 10102453 Категории: , Ознака:
Димензии на звучник Дијаметар на звучникот (моно звучник): 46 мм
Функција за ракување без користење на рацете Да
Систем на комуникација Version 4.2
Макс. опсег на комуникација 10 м
Компатибилни профили A2DP/AVRCP/HFP/HSP
поддржани кодеци SBC, AAC
Фреквентен опсег на пренос 20 Hz – 20.000 Hz (фреквенција на семплирање од 44,1 kHz)
Влезни и излезни приклучоци USB Type-CTM