,

SRSXB32B

Sony

Спореди
  • Звук со EXTRA BASS™ и режим за ЗВУК ВО ЖИВО
  • Звучни ефекти со Party Booster
  • Отпорност на вода и прав (ознака IP67)
  • Траење на батеријата до 24 часа (EXTRA BASS™: до 14 часа)

7,990.00 ден

Пренослив звучник XB32 со EXTRA BASS™ и BLUETOOTH®
Подобрете ја забавата со безжичниот звучник SRS-XB32
Уживајте во тродимензионално аудио доживување со режимот за ЗВУК ВО ЖИВО
Линиска светилка/ Трепкачка светилка
Отпорност на вода и прав, со ознака IP67
Пренослив безжичен звучник SRS-XB32 со технологија BLUETOOTH®, звук со EXTRA BASS™ и режим за ЗВУК ВО ЖИВО, Party Booster и светилки во разни бои со трепкачка светилка.

SKU: 0102357 Категории: ,
Вид на звучникот Целосен опсег
Димензии на звучник Сателитски звучник: 48 мм
Режими на звук ЗВУК ВО ЖИВО, EXTRA BASS™, стандарден звук
Димензии (Ш x В x Д) Прибл. 238 x 84 x 83 (мм)
Тежина Прибл. 900 гр.
NFC Да
Функција за ракување без користење на рацете Да
Систем на комуникација Bluetooth Specification верзија 4.2
Макс. опсег на комуникација 10 м
Компатибилни профили A2DP / AVRCP / HSP / HFP / SPP
поддржани кодеци SBC / AAC / LDAC
Фреквентен опсег на пренос 20 Hz – 20.000 Hz (семплирање со 44,1 kHz)
Фреквентен опсег 2,4GHz фреквентен појас
Влезни и излезни приклучоци Мини стерео приклучок (влез), приклучок USB-A, микро USB
Траење на батеријата Прибл. 24 часа (стандарден режим / исклучено осветлување) Прибл. 14 часа (режим EXTRA BASS / вклучено осветлување)
Напојување Внатрешна батерија на полнење