-12%
, , , ,

STRDH190 + BOSE 201 V Zvuc

BoseSony
Достапност:

Нема на залиха


  • Стерео приемник со моно влез и можност за поврзување преку Bluetooth®
  • Најпопуларниот Bose звучник, мал а експлозивен, препорачлив за појачала до 100w.

31,990 ден 36,490 ден

Нема на залиха

Извести ме кога производот ќе биде достапен

Стерео приемник со моно влез и можност за поврзување преку Bluetooth®
Стерео приемник со моно влез и можност за поврзување преку BLUETOOTH® што ја обединува вашата аналогна и дигитална музика.
Звук што е усогласен со PS-HX500 и PS-LX300USB за оптимални перформанси
Влезен моно приклучок за поврзување на грамофон
Поврзување преку Bluetooth® со паметен телефон и мобилен уред
Стерео приемник со моно влез и можност за поврзување преку BLUETOOTH® што ја обединува вашата аналогна и дигитална музика. STR-DH190 е звучно усогласен со грамофоните PS-HX500 и PS-LX300USB и има функции за звучници A+B со флексибилен распоред.
Користете ги овие звучници за музика или филмски звук
Може да се користат како главни, секундарни или опкружувачки звучници за домашно кино
Работи со извори од 10-100 w со приемници од 4 до 8 ohms
Компонентни звучници што се поврзуваат со стерео приемник

Бренд

,