-30%
,

TV Smarttech LE2819

Smarttech

Спореди
  • Дијаметар:   27,5 “( 70 см)
  • Сооднос:   16: 9
  • Резолуција на слика:   HD Ready, 1366 × 768px
  • Контраст:   3000: 1

6,990.00 ден 9,990.00 ден

Дијаметар: 27,5 “( 70 см)
Резолуција на слика: HD Ready,1366 × 768px
Звучна моќност: 2 × 8 W
Конектори: AV IN, YUV, USB, VGA (D-под 15 пинови), компјутерски аудио, скарт, коаксијален, HDMI, слушалки

Дијаметар:   27,5 “( 70 см)
Сооднос:   16: 9
Резолуција на слика:   HD Ready,1366 × 768px
Контраст:   3000: 1
Осветленост:   230 cd / m2
Време на реакција:   6,5 ms
Агол на гледање:   178 °
ТВ приемник:   DVB-C, DVB-T
Звучна моќност:   2 × 8 W
Конектори:   AV IN, YUV, USB, VGA (D-под 15 пинови), компјутерски аудио, скарт, коаксијален, HDMI, слушалки
Број на HDMI влезови:   3 ЕЕЗ
Број на USB порти:   1 ЕЕЗ
Димензии (ширина x висина x длабочина) со држач:   63,8 × 42,4 × 19 см