-36%
,

TV Smarttech LE4019N

Smarttech

Спореди
  • 40-инчен телевизор со резолуција од 1920 x 1080
  • Производ опремен со DVB-T приемници, DVB-C
  • Kонектори: 1x HDMI, 1x USB, SCART, CI +, коаксијален конектор, PC аудио влез, VGA, слушалки
  • Енергетска класа А

9,990.00 ден 15,490.00 ден

40-инчен телевизор со резолуција од 1920 x 1080
Производ опремен со DVB-T приемници, DVB-C
Kонектори: 1x HDMI, 1x USB, SCART, CI +, коаксијален конектор, PC аудио влез, VGA, слушалки
Енергетска класа А

Класа на енергетска ефикасност: A +
Потрошувачка на енергија во ON режим (W): 42
Годишна потрошувачка на енергија (kWh): 61
Големина на екран (инч): 40
Дијагонала на екранот (см): 101.8
Потрошувачка на енергија во режим на подготвеност (W): 0.5
Резолуција на слика: 1920 x 1080
HD формат: Full HD
Однос на слика: 16: 9
Контраст: 5,000: 1
Осветленост (cd / m2): 250
Време на одговор (ms): 8.5
Агол на гледање (степени): 176/176
Моќност на звучник (W): 16 (2×8)
Други звучни параметри: Еквилајзер
Тјунери: DVB-T, DVB-C
Телетекст: Да
USB снимање: да
Мени: EPG
HDMI: 3
USB: 1
Влез за компјутер: 1x VGA
Euro Connector (Scart): 1
Аудио излез: 1
Излез за слушалки: 1
Заеднички интерфејс: CI
Други конектори: Коаксијален
Монтирање на ѕид – VESA (мм): 200 x 200
Напојување: 100 – 240V
Боја: црна