-33%
On Sale
Sale!
%
Off
33
Save 9,000 ден
9000ден
9000
ден
,

TV Smarttech LE5017 Smart

Smarttech

Спореди
  • Големина на екранот 127 см
  • Агол на гледање 176 степени
  • Резолуција на екран 1920 x 1080 px
  • Wi-Fi

17,990.00 ден 26,990.00 ден

Големина на екранот 127 см
Агол на гледање 176 степени
Резолуција на екран 1920 x 1080 px
Сензор за слика 280 cd / m²
Wi-Fi

Големина на екранот 127 см
Агол на гледање 176 степени
Формат на слика 16: 9
Сензор за слика 280 cd / m²
Контраст на слика 5000: 1
Формат 16: 9
Резолуција на екран 1920 x 1080 px
Аудио излез тип 1
Аналоген видео сигнал PAL, SECAMа
Моќност од 135 вати
Вкупно USB портови 1
Заеднички интерфејс Плус (CI +) ТВ интерфејс
176 степени вистински визуелен агол