-24%
,

TV TCLF49S5906

TCL

A+
Спореди
  • Smart TV.2
  • Спортски режим
  • Dolby Digital Plus
  • USB мултимедијален плеер

24,990.00 ден 32,990.00 ден

Уживајте во побогат и по-личен ТВ ,со порталот Smart TV 2.
Пребарувајте ја вашата мултимедијална мрежа или VOD

Бренд

Големина

49'' (123 cm)

Резолуција

Full HD

Технологија на екран

LED