-29%
,

TV TCL H32S5916

TCL

Спореди
  • Новата генерација на Smart TV ви нуди многу повеќе од само дигитална телевизија
  • Уживајте во бројни веб сервиси од удобноста на вашата софа!
  • И додека гледате преку порталот Smart TV, прозорец ја прикажува програмата што се емитува
  • Значи нема да пропуштите ниту една секунда од програмата

11,990.00 ден 16,990.00 ден

Новата генерација на Smart TV ви нуди многу повеќе од само дигитална телевизија
Уживајте во бројни веб сервиси од удобноста на вашата софа!
Со еден клик, користете ги вашите омилени апликации: новиот интерфејс нуди подобрена функција за пребарување и кориснички локации за зачувување на вашите омилени апликации
И додека гледате преку порталот Smart TV, прозорец ја прикажува програмата што се емитува
Значи нема да пропуштите ниту една секунда од програмата

SKU: 6050 Категории: ,

Screen size (inches/cm) 32 / 81
Visible screen size : diagonal(inches/cm) 31 / 80
Panel resolution HD
Wide color Technology –
Brightness (cd/m²) 260
HDR (High Dynamic Range)
HDR brightness –
Picture Performance Index* 100
Resolution 1366×768
Curv