-38%
,

TV TCL L48F3300

TCL

  • ГРАТИС држач
  • Големина на екранот 48″ / 121 cm
  • LED
  • Максимална резолуција 1920 x 1080px
  • ТВ тјунер DVB-T/C

15,990 ден 25,990 ден

Големина на екранот 48″ / 121 cm
LED
Максимална резолуција 1920 x 1080px
ТВ тјунер DVB-T/C

Технологија LED
Максимална резолуција 1920 x 1080
ТВ тјунер DVB-T/C