-19%
On Sale
Sale!
%
Off
19
Save 2,500 ден
2500ден
2500
ден

UBPX700

Sony

Спореди
  • Внесете реалистичност во филмовите со 4K HDR
  • Добијте повеќе од филмовите со 4K Ultra HD™
  • Сите бои на природата
  • Неверојатни 4K-детали за сите содржини што ги гледате

10,490.00 ден 12,990.00 ден

Седнете на најдоброто место во куќата со овој 4K Ultra HD Blu-ray™-плеер. Напреден опкружувачки звук, 4K-детали и живописни слики со висок динамички опсег што создаваат визуелно доживување какво што досега не било возможно, за потполно да се препуштите на уживањето.
Уживајте во филмови со четирипати поголема резолуција од стандардниот Blu-ray™ (Full HD), со новите 4K Ultra HD Blu-ray™-дискови и услуги за проследување во 4K.
UBP-X700 се одликува со напредно зголемување на резолуцијата до 4K за сите содржини што ги гледате. Сите предмети се изоструваат и подобруваат во реално време за да уживате во детални слики – совршено за најновите телевизори со висока резолуција.

SKU: 10102301 Категорија:
Бренд