UBPX800M2B

Sony

Спореди
  • Погледнете ја беспрекорната визуелна острина на 4K UHD Blu-ray
  • Слушајте повеќе детали со звукот со висока резолуција и DSEE HX
  • Конструкција која спречува вибрации за појасен звук
  • Неверојатна слика со зголемување на резолуцијата до 4K со 60p

19,990.00 ден

4K UHD Blu-ray-плеер UBP-X800M2 со HDR
Вистинско кино во домот
Репродуцирајте стандардни 4K UHD Blu-ray-дискови
Уживајте во музика со висока резолуција од сите извори
Зголемување на резолуцијата до 4K UHD со 60p кај секој извор на филмови
4K UHD Blu-ray плеер со звук со висока резолуција, компатибилност со многу формати и зголемување на резолуцијата до 4K.

SKU: 10102336 Категорија:
Димензии (Ш x В x Д)Ш 430 x В 50 x Д 265 (мм)
Тежина3,8
ДискUltra HD Blu-ray, BD-ROM, стереоскопско 3D (профил 5), репродукција на SA-CD (SA-CD / CD), DVD-Video, DVD-Audio, DVD-R, DVD-RW, DVD-R Dual Layer, DVD+R, DVD+RW, DVD+R Double Layer, CD (CD-DA), CD-R / -RW
Формат на видеоHEVC (.mkv, .mp4, .m4v, .m2ts, .mts), VP9 (.webm, .mkv), VP8 (.webm, .mkv), VP6 (.flv), MPEG-1 Video / PS (.mpg .MPEG, .mkv) [.VOB, .VRO], MPEG-2 Video / PS, TS ( .mpg.MPEG, .m2ts, .mts, .mkv) [.VOB, .VRO], MPEG-4 AVC (.mkv, .mp4, .m4v, .m2ts, .mts), MPEG-4 / AVC (.mov, 3gp, .3g2, .3gpp, .3gpp2, .flv), Xvid (.avi, .mkv), WMV9 (.wmv, .asf, .mkv), AVCHD Disc Format, VC1 (.m2ts, .mts, .mkv), Motion JPEG (.mov, .avi)
Формат на аудиоAAC (.AAC, .mka), HEAAC v.1 / v.2 / level2, WMA9 Standard (.WMA), LPCM (.mka, .wav), DSD – DSDIFF / DSD (.dff, .dsf), FLAC (.flac, .fla), AIFF (.aiff, .aif), ALAC (.m4a), Dolby Digital (.ac3, .mka), WMA10 Pro, Vorbis, MP3 (.mp3, .mka), AAC (.m4a), Monkey’s Audio
Формат на фотографииJPEG (.jpg, .jpeg) ,GIF (.gif) ,PNG (.png) ,MPO MPF 3D (.mpo) ,BMP (.bmp)
Функција за сликиКонверзија од HDR во SDR, зголемување на резолуцијата до 4K (60p), Deep colour (12 бита), 24p True Cinema, режим BRAVIA
Сертификат за звук со висока резолуцијаДа
Dolby®Dolby Atmos (излез за проследување битови) / Dolby TrueHD-декодирање (7.1-кан.)
DTS®DTS: X (излез за проследување битови) / DTS-декодирање (7.1-кан.)
DSEE-HXДа
Bluetooth®Bluetooth® TX, LDAC
Вграден Wi-Fi®Да (2,4 GHz, 5 GHz)
Wi-Fi® MIMOДа
ФункцииDMP (дигитален медиумски плеер), DMR (дигитален медиумски уред за рендерирање)
Streaming4K-проследување, 3D-проследување(не важи за 3D-содржини)
ФункцииЗаклучување за деца, родителска контрола, BRAVIA Sync, режим за извонредно брзо вклучување, автоматско исклучување (автоматски режим на подготвеност)(20 мин.), поместување на преводот, положба за приказ на информации
Влезен и излезен сигналHDMI-излез(и): 2 (задни), Коаксијален аудио излез(и): 1 (заден), USB-влез(ови): 1 (преден), приклучок(ци) за етернет: 1 (заден)
Потрошувачка на енергијапри работа,во режим на подготвеност
Потрошувачка на енергија (исклучен режим)недостапно
Потрошувачка на енергија (режим на подготвеност)0.4W
Потрошувачка на енергија (режим на подготвеност во мрежа) – приклучоци1,5 W(етернет) / 1,5 W(WiFi) / 1,5 W(сите приклучоци и мрежи поврзани)
Режимот на подготвеност е активиранПо 20 минути
Режимот на подготвеност во мрежа е активиран – приклучоциПо 20 минути (етернет, WiFi)
Преклопник за вклучување/исклучување на безжична(и) мрежа(и)За овозможување/оневозможување, поставете ја опцијата „Поставки за интернет“ во „Мрежни поставки“ на „Безжично поставување/Жично поставување“
Читач на екран
Аудио описДа
Зголеми
Придружен текстДа
Кратенка за пристапност