Bose SoundTouch® 300

Bose

Спореди
  • Опкружувачки звук
  • Елегантно
  • Безжично

21,990.00 ден

Опкружувачки звук. Елегантно. Безжично.
Кога станува збор за задните surround звучници , единственото нешто што сакате да го издвоите е звукот. Помалку од 10 сантиметри високи, практично невидливи безжични звучници за опкружувачки звук кои баш се вклопуваат во просторот. Дизајнирани исклучиво за спарување со SoundTouch 300.

SKU: 7226 Категорија:
Бренд