,

VIVAX ACP-12 CH 35AERI R 32

Vivax

Спореди
  • Енергетска класа А++
  • Фреон R32
  • Мах капацитет на ладење: 4160 W
  • Мах капацитет на греење: 4780 W

27,990 ден

Енергетска класа А++
Уредот има можност за управување со помош на Wi-Fi модулот кој се поврзува на домшната безжична мрежа
Максимален капацитет на ладење: 4160 W
Максимален капацитет на греење: 4780 W
Просечна моќност: 3520/3810 W
Влезна моќност ладење: 1089 W
Влезна моќност греење: 1050 W
Проток на воздух: 539.00 m³/h
Капацитет на одвлажнување: 1.20 l/h
Ниво на бучава: 38 dB (A)
Работна температура: од -20 до 50 °C
Маса внатрешна единица: 8.20 kg
Маса надворешна единица: 26.50 kg
Препорачана површина: 35 m²
Фреон: Еколошки фреон R32
Филтри: Јонизатор,Bio-филтер, Филтер за прашина
Димензии надворешна единица: 770 x 555 x 300 mm

Гаранција : 3 години

 

SKU: 1900035 Категории: ,
Бренд

Моќност

3.5 KW