-9%
,

VIVAX ACP-12CH35 AEMI R32

Vivax

Спореди
  • ГРАТИС WIFI MODUL
  • Енергетска класа А++
  • Фреон R32
  • Мах капацитет на ладење: 4100 W
  • Мах капацитет на греење: 4220 W

19,990 ден 21,990 ден

Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.1 / 4.0)
Максимален капацитет на ладење: 4100 W
Максимален капацитет на греење: 4220 W
Просечна моќност: Ладење: 3520 W ; Греење: 3810 W
Влезна моќност ладење: 1237 W
Влезна моќност греење: 964 W
Проток на воздух: 600 m³/h
Капацитет на одвлажнување: 1.2 l/h
Ниво на бучава: 40 dB (A)
Работна температура: од -15 °C до 50 °C
Маса внатрешна единица: 7.5 kg
Маса надворешна единица: 22.7 kg
Препорачана површина: 35 m²
Фреон: R32
Филтри: Bio филтер, филтер за прашина
Димензии надворешна единица: 700x550x275 m
Димензии внатрешна единица: 805x194x285 mm
Останато: Висока ефикасност, самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, 12 Fan Speed, self cleaning, индикатор за истекување на гасот за разладување, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, sleep mode, тајмер, интелегентно отопување
Гаранција: 3 години
Функции: Memory функција, турбо, Wi-Fi ready

SKU: 1900036 Категории: ,
Бренд

Моќност

3.5 KW