,

VIVAX ACP 12CH35AERI Red

Vivax

Спореди
  • LED екран
  • Капацитет на ладење: 3,52 kW
  • Капацитет на греење: 3,81 kW
  • Циркулација на воздухот: 520 m3/h

28,990 ден

Капацитет на ладење: 3,52 kW
Капацитет на греење: 3,81 kW
Фреон: R32
Циркулација на воздухот: 520 m3/h
Енергетска класа на греење: А+
Енергетска класа на ладење: А++
SEER коефицент: 7
SCOP коефицент: 4,1
LED екран
Функционалности:
Turbo mode, ionizator, timer, самодијагностика, I feel функција, sleep mode, soft start, auto restart, auto mode
Сушач на преостаната влага, греачи на компресорот и кондензаторот, функција за штедење на енергија, работа при низок напон, заштита на вентилот на надворешна единица
Dust филтер
Bio филтер
Wi-Fi ready
Греење и ладење при температура -15°C
Влезна снага на ладење: 1088W
Влезна снага на греење: 1025W
Опсег на работа: -20°C≤T≤50°C
Капацитет на одвлажнување: 1,2l/h

SKU: 1900041 Категории: ,
Бренд

Моќност

3.5 KW