,

VIVAX ACP-12CH35AEX

Vivax
Достапност:

Нема на залиха


Спореди
  • Енергетска класа А++
  • Фреон R410A
  • Мах капацитет на ладење: 3517 W
  • Мах капацитет на греење: 3810 W

14,990 ден

Нема на залиха

Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (3.21 / 3.61)
Максимален капацитет на ладење: 3517 W
Максимален капацитет на греење: 3810 W
Просечна моќност: Ладење: 3517 W ; Греење: 3810 W
Влезна моќност ладење: 1095 W
Влезна моќност греење: 1015 W
Проток на воздух: 568 m³/h
Капацитет на одвлажнување: 1.2 l/h
Ниво на бучава: 41 dB (A)
Работна температура: од -7 до 43 °C
Маса внатрешна единица: 7.70 kg
Маса надворешна единица: 30 kg
Препорачана површина: 35 m²
Фреон: Еколошки фреон R410A
Филтри: Cold catalyst филтер, Active carbon филтер
Димензии надворешна единица: 770x555x300 mm
Димензии внатрешна единица: 805x285x194 mm
Гаранција: 3 години

SKU: 1900042 Категории: ,
Бренд

Моќност

3.5 KW