,

VIVAX ACP-12CH35AUJI

Vivax

Спореди
  • LED екран
  • Капацитет на ладење: 3,6 kW
  • Капацитет на греење: 3,7 kW
  • Циркулација на воздухот: 600 m3/h

24,990 ден

Капацитет на ладење: 3,6 kW
Капацитет на греење: 3.7 kW
Фреон: R32
Циркулација на воздухот: 600 m3/h
Енергетска класа на греење: А+
Енергетска класа на ладење: А++
SEER коефицент: 6,2
SCOP коефицент: 4,05
LED екран
Функционалности:
auto mode, auto restart, soft start, sleep mode, самодијагностика, timer, Turbo mode, I feel функција, ionizator
Сушач на преостаната влага, греачи на компресорот и кондензаторот, функција за штедење на енергија, работа при низок напон, заштита на вентилот на надворешна единица
Dust филтер
Bio филтер
Wi-Fi ready
Влезна снага на ладење: 1090 W
Влезна снага на греење: 970 W
Опсег на работа: -15°C≤T≤50°C
Капацитет на одвлажнување: 1,4 l/h

Категории: ,
Бренд

Моќност

3.5 KW