,

VIVAX ACP-18CH50AERI R32

Vivax

Спореди
  • КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ 5,28 KW
  • КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ 5,57 KW
  • ЕКОЛОШКИ ПЛИН R32

39,990 ден

КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ 5,28 KW
КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ 5,57 KW
ЕКОЛОШКИ ПЛИН R32
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: ЛАДЕЊЕ A++ / ГРЕЕЊЕ A+
SEER КОЕФИЦИЕНТ 6,8
SCOP КОЕФИЦИЕНТ 4,0
ПРЕДВИДЕНО ОПТЕРЕТУВАЊЕ ЗА ВРЕМЕ НА ГРЕЕЊЕ 4,2 KW
НИВО НА ЗВУК ПРИ СТАНДАРДНИ УСЛОВИ (ВЕ) 57 DB / (НЕ) 62 DB
ПРОТОК НА ВОЗДУХ 750 M3/H,
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ 1,8 L/H
БУЧАВА – (ВЕ) 42 DB(A), (НЕ) 55 DB(A),
ПОДРАЧJЕ НА РАБОТА ОД -20 C ДО 50 C
ФУНКЦИОНАЛНОСТ: I FEEL ФУНКЦИJА, ТУРБО РЕЖИМ, АВТОРЕЖИМ, АВТО РЕСТАРТ, ИОНИЗАТОР, САМОДИJАГНОСТИКА НА ДЕФЕКТИ, SLEEP РЕЖИМ, SOFT СТАРТ, ТАJМЕР
ОСТАНАТО LED ЕКРАН, БИО ФИЛТЕР, ПРАШИНА ФИЛТЕР,
РАМНА ПРЕДНА МАСКА, ИСУШУВАЧ НА ПРЕОСТАНАТА ВЛАГА,
ГРЕАЧ НА КОМПРЕСОР И КОНДЕНЗАТОР,
ФУНЦКИJА НА ШТЕДЕЊЕ НА ЕНЕРГИJА,
СТАРТУВАЊТЕ ЗА ВРЕМЕ НА НИЗОК НАПОН,
ЗАШТИТЕН ВЕНТИЛ НА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА,
ГРЕЕЊЕ И ЛАДЕЊЕ ЗА ВРЕМЕ НА ТЕМПЕРАТУРА -20TC,
WI-FI REDY
ДИМЕНЗИИ / ТЕЖИНА:
ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 965 Х 215 Х 319 ММ / 10.7 КГ
НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 800 Х 333 Х 554 ММ / 37.8 КГ

SKU: 1900034 Категории: ,
Бренд

Моќност

5.5 KW