,

VIVAX TV 32LE20K

Vivax

Тип TV-a: SMART

Дијагонала: 32” / 80 cm
Свјетлина: 200
Максимална резолуција: 1366 X 768 (HD)
Оперативен систем: Андроид 11
Netflix, PrimeVideo, Gledajte YouTube + многубројни други апликации достапни преку Google Play applications.

9,990 ден

Текст Б серијата AndroidTV е нова врвна паметна телевизија од серијата VIVAX поддржана од системот Android 11. Wi-Fi или Bluetooth конекцијата ви овозможува да го користите вашиот нов телевизор како нов прозорец во светот, без разлика дали станува збор за радио или видео, филмска содржина или социјални мрежи, со голем екран и висок квалитет, кој вклучува HDR10 и Dolby Digital. Едноставен далечински управувач контрола со функцијата „Гласовно пребарување на Google“ и саканата содржина ќе  биде одма достапна! Благодарение на поддршката на форматите за аудио и слика Dolby, HDR содржината што ја гледате ќе изгледа и ќе звучи прекрасно.  Овој паметен телевизор дизајниран за секој простор и пригода! Телевизорот доаѓа со 1GB RAM меморија и 8GB меморија за складирање на апликации. Digitalni T2 H.265 prijamnik, Satelitski S2 prijamnik te mnogi други надворешни аудио/видео приклучоци овозможуваат целосно поврзување со сите ваши надворешни уреди.  Netflix, PrimeVideo, Gledajte YouTube + mnogobrojne други апликации достапни преку Google Play trgovin applications. VIVAX е Хрватски бренд, телевизорот се произведува во Rugvici кај Загреб.

Основни карактеристики
Дијагонала: 32” / 80 cm
Свјетлина: 200
Максимална резолуција: 1366 X 768 (HD)
Оперативен систем: Андроид
Технологија: LED
Тип TV-a: SMART
ТВ приемник: DVB-T2/C/S2
Звук (Ш): 12
енергија Ефективност на ЕУ 2019/13: Г
Димензии и маса
Маса на уредот: 5.1
Димензии Ширина (CM): 73.1
Димензија Висина (КО): 48,6
Димензија Дубина (КО): 17.7
Други карактеристики
VESA: 75 X 75
Снимање преку USB: Да
Далечински управувач: Паметен
Хотелски режим: Не
HDR: HDR10
Изгледа
Варста постолја: Ножице
Луд: Црна
конектор
Композитни зборови: Да
SCART: 0
HDMI: 2
Влез за слушалки: 0
VGA: 0
USB: 2
Интегриран WiFi: Да
Bluetooth: Да
CI+: Да
Дигитален аудио излез (оптички: Да
Пресликување на екранот: Да

Бренд