,

VIVAX TV A SERIES 50UHD10K

Vivax

Дијагонала: 50″ / 127 см
Максимална резолуција: 3840 X 2160 (UHD 4K)
Оперативен систем: Андроид 11

Wi-Fi , Bluetooth,Netflix, PrimeVideo, YouTube,Google Play

20,990 ден

Дијагонала: 50″ / 127 см
Свјетлина: 250
Максимална резолуција: 3840 X 2160 (UHD 4K)
Оперативен систем: Андроид
Технологија: LED
Совет TV-a: SMART
ТВ приемник: DVB-T2/C/S2
Звук (Ш): 16
Енергија. учинковитост ЕУ 2019/13: Г
SPDIF оптички дигитален: Да
Димензии и маса
Маса : 9.3
Димензије Ширина (КО): 111
Димензија Висина (КО): 69,7
Димензија Дубина (КО): 31
Остана карактеристична
VESA: 300 X 200
USB снимки: Да
Даљински управувач: Паметно
Хотелски режим: Не
HDR: HDR10
Врста постолја: Ножице
Боја: Црна
Конектори
Композитни улици: Да
Компонентен улаз: Не
SCART: 0
HDMI: 3
Ulaz za slušalice: 0
VGA: 0
USB: 2
Интеграни WiFi: Да
CI+: Да
Дигитални аудиоизлаз (оптички: Да
Пресликување на екранот: Да

Бренд