-6%
,

WFXB700B

Sony

Спореди
  • EXTRA BASS за длабок и моќен звук
  • Потполно безжичен дизајн со безжична технологија BLUETOOTH®
  • Траење на батеријата до 9 часа или вкупно 18 часа со футролата за полнење
  • Ергономски дизајн за сигурно и удобно вметнување

7,990 ден 8,490 ден

Потполно безжични слушалки WF-XB700 со EXTRA BASS™
Потполна безжична слобода и звук со EXTRA BASS™
EXTRA BASS™ за длабок и моќен звук
Потполно безжичен дизајн со безжична технологија BLUETOOTH®
Траење на батеријата до 18 часа со футрола за полнење
Потполно безжични слушалки со безжична технологија BLUETOOTH®, звук со EXTRA BASS, батерија што трае до 18 часа со футролата за полнење, ергономски дизајн, ознака IPX4 за отпорност на вода, повици без користење на рацете и гласовен помошник.

SKU: 10102380 Категории: ,
Бренд