-13%
,

WHCH700NL

Sony

Спореди
  • Нема кабли, нема пречки, само музика
  • Ослободување од шумот и каблите
  • Поништување шум со еден допир што е создадено за патување
  • Слушајте по цел ден, полнете брзо

6,990.00 ден 7,990.00 ден

Безжичните слушалки со поништување на шум WH-CH700N се создадени за долготрајно слушање во движење. Поништувањето на шумот со вештачка интелигенција (AINC) со еден допир се прилагодува кон вашето опкружување за да можете да го елиминирате несаканиот шум додека патувате.
Слушајте без кабли и блокирајте го несаканиот шум во заднина со дигиталното поништување на шум за да ја слушате само омилената музика.
Благодарение на технологијата NFC™ (поле за комуникации во близина), сложените поставки се дел од минатото. Само допрете ја ознаката N на куќиштето со одредени уреди што поддржуваат NFC™ за да ги поврзете брзо и лесно, а потоа започнете со проследување содржини преку Bluetooth® врска. Немате NFC™? Нема проблем. Ќе можете рачно да се поврзете преку менито со поставки на вашиот уред.
Слушајте музика преку целиот ден. Вградената литиум-јонска батерија нуди енергија до 35 часа (во зависност од поставките за музика) и може да се полни преку USB. Брзото полнење овозможува репродукција до 60 мин. со полнење од 10 минути.

Категории: ,
Бренд