,

WHH910NL

Sony

Спореди
  • Тенки и елегантни за потполна удобност
  • Музиката никогаш не изгледала подобро
  • Слушање со прекрасни бои
  • Изберете боја

15,990 ден

Изразете се преку палетата впечатливи бои во две нијанси и задлабочете се во вашата музика со дигиталното поништување на шум и исклучителниот звук.
Новата палета h.ear нуди нова хармонија на бои, создавајќи неочекувани комбинации на бои каде што сите елементи имаат свое место и меѓусебно се надополнуваат. Од препознатлив дизајн до извонредни функции и звук – погледнете што нуди палетата h.ear.
Новата палета h.ear е достапна во избор од пет комбинации во две бои што совршено ќе одговараат на вашиот стил. Со различни бои на слушалката и ушното перниче може да пронајдете уникатен и препознатлив изглед. Носете ги со вашата омилена облека или додатоци – совршена хармонија.
Овие слушалки нудат удобно користење преку целиот ден благодарение на тенкото куќиште и силиконската лента за на глава. Ергономските слушалки со меки перничиња нудат удобно и стабилно поставување.

SKU: 102379 Категории: ,
Бренд