,

WISP510B

Sony

Спореди
  • Безжична технологија BLUETOOTH®
  • Ознака IPX5 за отпорност на вода и можност за миење
  • Долго траење на батеријата до 15 часа
  • EXTRA BASS™ за длабок и моќен звук

4,190 ден

Безжични слушалки за во уво WI-SP510 за спорт
Добијте енергија од музиката при вежбањето
Безжична технологија BLUETOOTH®
Ознака IPX5 за отпорност на вода и можност за миење
Траење на батеријата до 15 часа
Безжични спортски слушалки за во уво со безжична технологија BLUETOOTH®, ознака IPX5 за отпорност на вода, батерија што трае до 15 часа, звук со EXTRA BASS, повици без користење на рацете и гласовен помошник.

SKU: 10102382 Категории: ,
Бренд