-14%
,

XR55X90J

Sony

  • Реална 4K-забава со човечка интелигенција.
  • Зоните со LED-светилки се вклучуваат и исклучуваат независно за реалистична светлина и детали во сенките
  • Cognitive Processor XR™ разбира како гледаат и слушаат луѓето и создава пореално доживување
  • Високотонците за позиционирање на звукот ги прават сите звуци реални

79,990 ден 92,990 ден

X90J | BRAVIA XR | Full Array LED | 4K Ultra HD | Висок динамички опсег (HDR) | Паметен телевизор (Google TV)
Реална 4K-забава со човечка интелигенција.
Зоните со LED-светилки се вклучуваат и исклучуваат независно за реалистична светлина и детали во сенките
Cognitive Processor XR™ разбира како гледаат и слушаат луѓето и создава пореално доживување
Високотонците за позиционирање на звукот ги прават сите звуци реални
Минималистички дизајн со тенка рамка за помалку пречки
4K HDR-телевизор со Cognitive Processor XR™, Full Array LED и технологија за реален звук од екранот.

Бренд

Големина

55'' (139 cm)

Резолуција

4K Ultra HD

Технологија на екран

LED