-8%
,

XR77A80J

Sony

  • Уживајте во OLED-контраст и звук, усовршени со човечка интелигенција
  • OLED нуди беспрекорни црни тонови, контраст и бои
  • Cognitive Processor XR™ разбира како гледаат и слушаат луѓето и создава пореално доживување
  • Звучникот во екранот и процесорот XR ги подобруваат сите звуци

219,990 ден 239,990 ден

A80J | BRAVIA XR | OLED | 4K Ultra HD | Висок динамички опсег (HDR) | Паметен телевизор (Google TV)
Уживајте во OLED-контраст и звук, усовршени со човечка интелигенција
OLED нуди беспрекорни црни тонови, контраст и бои
Cognitive Processor XR™ разбира како гледаат и слушаат луѓето и создава пореално доживување
Звучникот во екранот и процесорот XR ги подобруваат сите звуци
Држач со повеќе положби за различно поставување на телевизорот
4K HDR-телевизор со OLED-екран, Cognitive Processor XR™ и звук што се репродуцира од екранот

SKU: 10102462 Категории: , Ознака:
Бренд

Големина

77"(195cm)

Резолуција

4K Ultra HD

Технологија на екран

OLED