Локатор на продавници

Галерија – Скопје East Gate
ул. Беласица бр.2, 1-ви кат / спортски корнер
1000 Скопје

тел: +389 2 3109-790 ; 072 302-301
E-mail: galerija.eastgate@panevropa.com.mk

Работно време:
секој ден: 10:00-22:00
недела и државни празници: 10:00-20:00

Галерија – Скопје Сити Мол
Љубљанска 4, 2ри спрат
1000 Скопје

тел: +389 2 3116-810
моб: +389 70 265-550
E-mail: gallery@panevropa.com.mk

Работно време:
секој ден: 10:00-22:00
недела и државни празници: 10:00-20:00

Галерија – Битола
ул. Никола Тесла бр.34
7000 Битола

тел: +389 47 225-511
E-mail: galerija.bitola@panevropa.com.mk

Работно време:
пон-пет: 09:00-20:00
сабота:   09:00-16:00