100% Безбедно купување

 • Безбедноста за внесување и пренос на податоците на картичката се овозможува со криптирање на врската меѓу нашиот сервер и платежната страница на соодветната банка, поддржани од Интернационалниот Картичен Систем CaSys.
 • Картичките со кои можете да направите онлајн плаќање се: MasterCard и Visa.
 • Галерија НЕ собира податоци за картичките, и како трговец немаме пристап до овие податоци.
 • Контрола над овие податоци има само банката во чија сопственост е платежната картичка.
 • Освен со картичка, плаќањето може да се изврши при подигнување на нарачката во готово или по генерирана профактура. За да добиете профактура, барањето треба да го напишете во коментар на вашата нарачка

Бесплатна достава низ цела Македонија

 • Рокот за испорака до вашиот дом е за 2 работни дена од порачката освен при празници. Можни се доцнења за кои ќе бидете известени од наш соработник.
 • Бесплатна е за сите онлајн плаќања, доколку е со откуп ( плаќање при прием на пратка) во тој случај испораката е бесплатна за нарачки над 1.500 ден.
 • Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса.
 • Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни. Нарачателот е должен при приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи оштетувања. Доколку се увидат било какви оштетувања и недостатоци веднаш да се пријави на лицето кое ја доставува пратката.
 • Сите пратки се осигурани од губење и оштетување при испорака до секоја адреса.
 • Испораката ја вршиме преку брза пошта ТПЛ Тотал пост логистик

Брз и лесен ONLINE шопинг

 • Се што треба да направите е да се регистрирате на нашиот вебсајт за да можете да ги искористите сите придобивки за онлајн купување кои ги нуди нашата интернет продавница.
 • Внесете ги омилените производи во вашата кошничка и следете ги чекорите од едноставиот систем за нарачување.
 • Со користење на galerija.com.mk добивате можност да изберете каде и кога купените производи да се достават
 • Го одбирате производот или производите кои сакате да ги нaрачате и ги додавате во кошничка, потоа одете во следниот чекор.Продолжи на плаќање, каде впишувате име и презиме, адреса за испорака и контакт телефон. Одбирате дали сакате Лично превземање или Испорака на адреса и одете во Продолжи на избор на плакање каде одбирате како сакате да платите. Доколку одберете плаќање со картичка одете во последниот чекор каде ги внесувате податоците од картичката и кликнете на потврди за да ја завршите нарачката
 • По успешното завршување на вашата нарачка, за која ќе добиете автоматска потврда на вашата еmail адреса со која сте се регистрирале.